dimarts, 16 de novembre del 2010

Èxit d’Internet 2.0


La notícia parla de l’èxit que han tingut algunes de les pàgines web més visitades de la xarxa. Explica, que segons una web que és actualitzada cada dia, les tres primeres webs de la xarxa,  són Google, Facebook i YouTube, que són las tendències d’Internet. Després d’aquestes tres hi ha: Yahoo, com a buscador; com a buscador de Windows, Windows Live; Viquipèdia, etc.

Google
Aquesta és la pàgina web que més visites rep. La pantalla principal és simple, però està especialitzada en buscar qualsevol  informació a Internet. Google rep una de quatre visites a tot el món. La companyia va ser creada el 1998 (per dos estudiants de la Universitat de Stanford), i va tenir èxit ràpidament.

La web que està situada en la segona posició del rànquing,  és la xarxa social Facebook, al principi es creia que seria una moda passatgera, però s’ha posat en el primer lloc de les webs de relacions socials, amb més de 500 milions d’usuaris. Va ser creada per un estudiant de la Universitat de Harvard, Mak Zukerberg, amb la finalitat de poder compartir informació sobre la vida dels altres estudiants d’aquella Universitat.

YouTube és la tercera pàgina web situada al rànquing. És una web relacionada amb el món audiovisual, on gent de tot el món pot compartir vídeos i tendències.
Web 2.0, es refereix a les webs que obtenen una part dels seus valors a través de l’usuari. Es diu que només el 5% o 10% dels usuaris que es connecten diàriament.

diumenge, 14 de novembre del 2010

Sortida a Montserrat!



 Per fer un vídeo ''on-line'', he anat a la pàgina web www.slide.com. Allà he clicat a la tecla crear, i t'apareixen diverses opcions, on s'ha de clicar a Crear un Slidershow. Al clicar-hi, apareixerà una nova pantalla, on de títol hi posa ''Agregar fotos de'', on tu has de clicar a Buscar, per seleccionar les fotos que vols posar al vídeo. Un cop ja s'han carregat les fotos, tens la opció de personalitzar-les; estil, ''skins'', temes, fons (per escollir el color) i tamany. Quan ja ho has personalitzat, es clica a Guardar o obtenir codi, per poder-ho penjar al blog, a modificar HTML.