divendres, 11 de març del 2011

Xarxes socials

MySpace

És una pàgina web, formada per perfils de persones, on tu pots fer l’intercanvi de fotos, vídeos, música. Et permet connectar-te amb altres usuaris. 
Alhora de registrar-te, et pregunta quin tipus de compte et vols fer, que  pot ser: personal, de músic, còmic o cineasta. També et pregunta el dia i any del teu naixement com a totes les xarxes socials quan t’has de registrar. Un cop entres a dins pots configurar el teu compte, posant-hi una foto, un comentari, i el teus estat d’ànim.

 

Second Life 


És un món virtual en 3D, on la gent pot explorar-lo, interactuar amb altres persones, establir relacions socials, participar en activitats individuals o en grup, i veure comerços i comprar en ells.
Al principi quan et registres, et demana un nom d’usuari i una contrasenya. A continuació, has d’escollir un dels personatges que et mostren, que és qui seràs en aquell món virtual. Després has de deixar el teu correu electrònic, per a que et puguin enviar el link per poder registrar-te, on et faran descarregar-te Second Life, per estar registrat ja del tot.
Aquesta xarxa social és semblant al joc de Los Sims, però amb la diferència de què són persones reals les que estan en el món virtual.

LinkedIn

És una pàgina web orientada als negocis, és una xarxa Professional. A l’any 2010 hi havia registrats uns 80 milions d’usuaris. És una pàgina web en la qual:
  • Pots expandir la teva xarxa Professional. 
  • Pots mostrar la teva experiència laboral.
  • És una manera fàcil de què alguna empresa pugui contactar amb tu.
  • Buscar antigues amistats.
  • Conèixer persones amb els mateixos interessos que tu.

Per a registrar-te, et demanen el nom, els cognoms i el correu electrònic. A la pàgina principal hi ha un apartat on tu pots buscar a algú pel seu nom i cognoms.


Facebook

És una xarxa social creada per Mark Zuckerberg. Originalment era un lloc per als estudiants de la Universitat de Harvard, però actualment i pot accedir tothom que tingui correu electrònic.Per  registrar-te s’ha de donar el nom, els cognoms, el correu electrònic i el dia de naixement.  Un cop estàs a dins no es pot personalitzar molt, només posar-hi fotos. Facebook, és una manera per  buscar gent i per connectar-te amb els amics. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada